Wednesday, 6 July 2011

UiTM Machang

ni tempat dimana aku menuntut ilmu. aku study diploma in accountancy. baru sebulan lebih aku belajar kat sini kot. selama aku belajar kat sini  tak ada apa-apa problem pun. nak kata best tak ada lah sangat sebab UiTM ni jauh dari rumah aku kat Temerloh nun. tapi nak buat macam mane kan, nak genggam segulung degree punya pasal. tak apa. sabor jek la.oke lah nak cerita lebih pun aku bukannya ada idea sangat ni. juz nak hilangkan boring. see uols next post. wassalam. chewah. macam tuleh surat gitu .hehe..

No comments:

Post a Comment