Monday, 31 October 2011

Malam Konsert Karnival Gegar Ria Harian Metro - Temerloh Pahang - 29 Oct...

                                         
 
hai! lama x update belog ni kan. ntah ape dah jadi. okeh, hari ni Cik Selenger tak nak cerita banyak sebab tak ada idea sangat. 29/10 yang lepas Cik Selenger with others ada pergi Karnival Gegaria kat Taman Kubang Gajah. first thought like BBJ (biasa-biasa jek) tapi bila dah sampai kat sana. FUYOO!! happening beb.lagi-lagi dapat tengok Najwa Latip dengan One Nation Emcees perform. memang best sangat tengok life even time tuh hujan. kitorang redah jek.hehe. ramai lagi yang buat persembahan life. antaranya Shila Amzah, Jinbara, Nashrin, and Adira AF9. dah la Didie Alias yang jadi pengacara malam tuh. lagi la bertambah happening dengan rambut kale ungu. hahah. overall memang best. hopefully Harian Metro akan adakan lagi karnival macam ni :-). thanks Harian Metro. enjoy sangat hari tuh