Saturday, 9 July 2011

my classmate =)

ni gambar classmate aku. terkejut tak bile tengok semua sekali wanita-wanita melayu terakhir. wanita ke? sebenarnye dalam kelas aku ade dua orang lagi hero. hero la sangat. diorang segan time nak ambik gambar. ape punye lelaki la..aku duduk kat barisan depan sekali, yang ke-4 dari kiri.sebelah aku tuh pulak kelas rep kitorang. die la yang kena handle satu kelas.semua notis or perubahan jadual die kena alert and bagi tahu kitorang. dah tuh memang tugas die yang diamanahkan oleh lecturer an..if kelas batal pun die yang kena inform kitorang cepat-cepat. hehe. tuh jek la nak cerite pasal budak-budak kelas aku..bye!

No comments:

Post a Comment